opnieuw sallands oktoberfest in marienheem

Vanwege het grote succes van vorig jaar is er dit jaar wederom een groot Oktoberfest bij Manege Bartels in Mariënheem. Vorig jaar waren er in grote getalen Mariënhemers en Raaltenaren aanwezig, maar er waren ook bezoekers uit Twente, Limburg en Brabant. Om het feest dit jaar tot een nog groter succes te maken is er door Midzomer extra geïnvesteerd in de muziek en de aankleding van het Mariënheemse Oktoberfest.

De zaal ademt door de aankleding een en al Oktoberfest. Daarnaast zal het bier geschonken worden in grote bierpullen. De dresscode is vanzelfsprekend geheel binnen het thema. De entree op vrijdagavond is gratis en ook als bezoekers gegarandeerd aan een achts-persoons tafel willen zitten is dit kosteloos. Reserveren kan binnenkort via staging2.midzomerfeest.nl. Tussen 20.00 en 21.00 kunnen deze tafels gratis worden geclaimd. Als er na 21.00 nog gereserveerde tafels leeg zijn, vervallen deze reserveringen en kan iedereen gebruikmaken van de tafel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.