Home / archiefcentraal / olst wijhe krijgt een dorpscooperatie

olst wijhe krijgt een dorpscooperatie

In eerste instantie gaat het om een coöperatieve samenwerking tussen een gemeentebreed burgerinitiatief voor duurzame lokale energie-opwekking, en een Olster initiatief voor een verzamelgebouw voor kleinschalige duurzame ondernemingen. Het is de bedoeling dat in een later stadium ook allerhande andere initiatieven in de coöperatie kunnen gaan deelnemen. Door zelf ook lid te worden, kunnen individuele inwoners van Olst-Wijhe de coöperatie ondersteunen én meebeslissen over de te varen koers. 

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.