Home / archiefcentraal / nu ook aquafit bij de tippe

nu ook aquafit bij de tippe

Op dezelfde donderdagavonden staan er, na het succes van vorig jaar, ook weer lessen Aquabootcamp op het programma; telkens van 20.00 tot 20.45 uur.  Aquabootcamp is een combinatie van duurtraining, spierversterkende oefeningen en intervaltraining, zowel in het water als op de kant. Het is geschikt voor de fitte sporter (mannen en vrouwen vanaf 16 jaar), maar ook voor mensen waarvan de conditie nog niet helemaal op peil is. Iedereen traint op zijn eigen niveau.

Meedoen aan één van de twee programma’s kost 42,50 euro (exclusief 7,50 euro paskosten). Abonnementhouders van De Tippe betalen 30 euro (exclusief paskosten). Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@sportbedrijfraalte.nl of telefonisch via (0572) 760 600.  Zie verder www.zwembaddetippe.nl.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.