nos wielercommentator herbert dijkstra te gast in wielercafe lemele

Daarnaast schuift profwielrenner Maurits Lammertinkvan Team Katusha aan en zal ook Michel Cornelisse (ploegleider Team Roompot) te gast zijn. Het wielercafé is in Zaal Dijk in ‘Het Dorp van de Ronde’ Lemele en het begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren al open voor het publiek. De toegang is gratis!

Tal van andere gasten
Naast bovengenoemd drietal voelen presentatoren Harry Middeljans en Ralph Blijlevens ook nog tal van andere gasten aan de tand. Zo is er een gesprek met para-olympisch sporter en bronzen medaillewinnaar Arnoud Nijhuis (geboren in Lemele). Hij is op dit moment in voorbereiding op weg naar goud bij de Spelen van 2020 in Tokio.

Verder zijn er gesprekken met eliterenners Peter Lenderink en Peter Schulting, de een uit Ommen rijdend voor SEG, en de ander uit Emmeloord (nu woonachtig in Lemele) rijdend voor Destil-Jo Piels Cyclingteam. Ook lokale wielerhelden Jordy Luisman en Ingrid Tempert zijn van de partij, evenals burgemeester Mark Boumans van de gemeente Ommen. De ervaring uit voorgaande jaren leert dat het een avond gaat worden die wielrennen ademt, en iedereen is welkom.

Dorp van de Ronde
Lemele is dit jaar het Dorp van de Ronde tijdens de 65e Ronde van Overijssel die op zaterdag 6 mei 2017 wordt verreden. Daarmee neemt het dorp uit de gemeente Ommen een prominente plek in tijdens het programma van de internationale wielerkoers. Er is voor de wielrenners in Lemele dit jaar veel te winnen. Niet alleen is er dit jaar de traditionele sprint op de Lemelerberg, maar ook is dit jaar in Lemele de ‘Dorp van de Ronde tussensprint’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.