Home / archiefcentraal / nog plekken vrij bij bridgedrive in den nul

nog plekken vrij bij bridgedrive in den nul

Om minder afhankelijk te zijn van het weer wordt er voor het eerst op maar twee locaties gebridged: bij het Infocentrum IJssel Den Nul en in Eten en Drinken BijRipperda. Tussen de middag krijgen de deelnemers een lunchbuffet aangeboden. 

Er is plaats voor maximaal 98 paren. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Voor aanmelding kan men een inschrijfformulier aanvragen via bridgedriveolstwijhe@hotmail.com of contact opnemen met café-restaurant Eten en Drinken BijRipperda, Rijksstraatweg 97 in Den Nul, mob. 06-22976733.

Lees ook

Ars Cantandi viert jubileum met najaarsconcert

RAALTE – Vocaal ensemble Ars Cantandi viert vrijdag 22 november haar tienjarig bestaan met een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.