nog kaarten voor gewoon aans

Gewoon aans is ontstaan uit revuegezelschap ‘Boer’nleu’, dat jarenlang vele bezoekers trok in het oosten van Nederland (ruim 35.000). De nieuwe formatie bestaat uit twee oud-acteurs, Louise Raamsteeboers en Gerrit Versteeg, en een viertal nieuwe enthousiaste jonge acteurs.

Initiatiefneemster is Louise Raamsteeboers. Zij vond het zonde dat een sterke streekrevue, zoals die van Boer’nleu, verloren dreigde te gaan. Ook al omdat er op dialect gebied niet veel meer is. Louise schreef zelf een nieuw script en vond andere enthousiaste mensen om zich heen.

Hoewel de naam de verwachting wekt van veel vernieuwingen zijn er toch raakvlakken met Boer’nleu. Met name de woordkeuze, het taalgebruik en de nuchtere humor zijn gebleven.  Gewoon aans staat garant voor een heerlijke avond uit vol met gekke sketches, cabaret, zang en dans. Voor 2017-2018 is een nieuwe productie in de maak.

Voor meer informatie overige speeldata zie: staging2. gewoonaans.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.