nijhof neemt afscheid van ambassadeurs haarman en blom

In zijn meer dan veertig dienstjaren ontwikkelde Hennie Haarman (foto hierboven) zich van leerling elektricien tot hoofduitvoerder van formaat. Een formele sollicitatieprocedure heeft hij niet gekend. “Ik werd door mijn broers van het Boetelerveld geplukt met de mededeling dat Jan Nijhof bij mijn moeder aan de keukentafel zat”, vertelt Hennie.

“Sinds die tijd is er veel veranderd, ben ik meegegroeid met thema’s als duurzaamheid en bouwde ik heel veel verschillende installaties, zo ook voor het Gezondheidscentrum in Wijhe.”   

Henk Blom (foto hieronder) laat na ruim twintig jaar de deur van Nijhof Installatietechniek definitief achter zich dichtvallen. Na een leven als agrariër – ook nu lanceert Nijhof de actie Boer zoek baan – is hij op latere leeftijd als loodgieter begonnen om zich vervolgens op te werken tot het type meewerkend voorman dat altijd een half uur voordat de jongens beginnen alles al heeft klaargezet.

“Ondanks de start ben ik vrij snel voorman geworden”, zegt Henk. “Uit het DYKA boek leerde ik alle hulpstukken kennen, zodat ik het juiste kon bestellen via mijn fax. Dat was al heel wat in die tijd, nu gaat alles via de mobiele telefoon.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.