Home / archiefcentraal / nieuw speelplein voor de krieghuusbelten

nieuw speelplein voor de krieghuusbelten

Vandaag de dag spelen de kinderen alleen nog maar met hun mobiel of tablet. Buiten spelen doen ze haast niet meer. Hoe leuk is het dan om deze 2 dingen te combineren. Wij hebben daarom in samenwerking met een leverancier een interactief speelplein gerealiseerd.

 Een interactief pannaveld waarbij het veld jouw als speler verteld wat jij moet doen, hoe leuk is dat, geen enkel traditioneel pannaveld kan hier aan tippen! Tevens een heel bijzonder interactief spel genaamd de Memo. De Memo is een spel met pilaren. De bovenkant van de pilaren is gevoelig voor aanraking en swipen zoals je dat op een tablet doet. Volg kleuren, speel memory of probeer de vragen op te lossen die door het wetenschappelijke blad Quest zijn samengesteld. Je moet rennen en nadenken, je steekt er wat van op en bent tegelijkertijd sportief bezig. Hoe leuk is dat?

Naast enkele kabelbanen, midgetgolfbaan en een groot springkussen is dit een totaal andere, nieuwe manier van spelen waarbij de kinderen door deze combinatie weer met heel veel plezier buiten spelen.    

Lees ook

Koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Op zondagmiddag 25 oktober zijn de winkels in het centrum van Raalte weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.