nieuw seizoen beachhandbal van start op sallandse stranden

Beachhandbal is sterk in opkomst: niet verwonderlijk, omdat het voor spelers én publiek een bijzonder aantrekkelijke spelvorm is, waarbij snelheid en spektakel voorop staan, in een zomerse sfeer. De wedstrijden worden gespeeld op het beachveld van SDOL én op de nieuwe beachvelden van Nieuw Heeten en Broekland.

De eerste speeldag is op zaterdag 22 april a.s. De finalewedstrijden zijn rond half juni gepland. Om een ander in goede banen te leiden zijn er natuurlijk ook scheidsrechters nodig. Ter voorbereiding op deze competitie werd er op 7 april in Nieuw Heeten een cursus gehouden met maar liefst 89 belangstellenden. Deze avond stond onder leiding van Jeanet van Markvoort, beach-scheidsrechter met ruime internationale ervaring.

Kijk voor het programma en meer info op Facebook. Heb je een vraag of wil je meer weten? Mail naar beachcompetitiesalland@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.