nieuw bestuur voor rtv raalte

“Niet omdat er trammelant is, maar omdat ze het druk hebben met andere zaken”, benadrukt Wijnand. “Geert bijvoorbeeld had jaren geleden al aangegeven te willen stoppen.”

Het nieuwe bestuur wordt gevormd door Richard Ardesch (voorzitter) uit Raalte, Hans Lenderink uit Heeten, Irene Kloosterman uit Raalte en Marco Soesman uit Heeten. “Alles gaat gewoon op de oude voet verder”, stelt Wijnand. “Maar het bestuur zal het wel druk krijgen met de vorming van de streekomroep, een samenwerkingsverband van diverse lokale omroepen. Het gaat dan om samenwerking op het gebied van techniek en de uitwisseling van programma’s. Daarnaast wil het nieuwe bestuur ook meer doen met social media. Maar natuurlijk blijven de TV- en radioprogramma’s gewoon bestaan.”

Wijnand trad in 2016 aan na een bestuurscrisis. Diverse medewerkers van de omroep hadden het aan de stok gekregen met het bestuur en besloten om hun werkzaamheden neer te leggen. Inmiddels is de lucht weer geklaard. “Alle vrijwilligers die destijds zijn vertrokken, zijn weer terug op hun oude nest. Daar zijn we blij om!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.