nathalie baartman en gare du nord in het hoftheater

Nathalie Baartman
De nieuwe show van de authentieke cabaretière Nathalie Baartman heet Voest. Voest!? Ja, da’s Twents voor vuist. Vuist? Gaat Baartman knokken? Ja, ze gaat vechten voor vrolijkheid en een beetje meer liefde, alsjeblieft. Hoe? Door zelf maar eens te beginnen en dan volgt de rest vanzelf! Voest: een vurige voorstelling van een ontembare vrouw op vredesdrift.

De voorstelling van Nathalie Baartman vindt plaats op vrijdag 14 april om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten zijn nog beschikbaar en zijn €19,00 per stuk.

Gare du Nord
Al vijftien jaar is de Nederlandse band Gare du Nord een opvallende verschijning op de Nederlandse podia. Vanaf de debuutsingle Pablo’s Blues, via het triple platina album Sex ‘n’ Jazz tot en met het nieuwste Top Tien-album Stronger! weet de band zich te handhaven in de top van de Nederlandse muziekscene. Sterker nog: de band voelt zich stronger than ever! Ter ere van het vijftienjarig bestaan zal Gare du Nord dit seizoen met de volledig nieuwe Stronger Than Ever! 15th Anniversary Tour langs de Nederlandse theaters reizen en op zaterdag 15 april doen zij Raalte aan.

Voor het concert van Gare du Nord op zaterdag 15 april zijn nog kaarten beschikbaar voor €23,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.