motorcoureur dennis koopman succesvol in frankrijk

Na afloop van de trainingen was Koopman overigens niet tevreden met P4. “Onderweg wat gehinderd en een beetje pech, maar het kan sneller en dat ga ik in de races rechtzetten “ aldus Koopman.

Beide races kenden een vrijwel identiek verloop. Koopman startte vanaf P4, kwam na de eerste ronde als leider door en bouwde gestaag een voorsprong op van 5 seconden op Overbeeke die tweemaal op P2 binnenkwam. Gierkink en De Bruin mochten als derde mee naar het podium.

Het waren de eerste races in een nieuwe klasse en vooraf hadden we geen van alle een idee hoe de verhoudingen lagen. We rijden allemaal op hetzelfde materiaal. Het Pearl-Gebben Team had voor mijn Yamaha een goede set-up neergezet waar ik ze dankbaar voor ben. Ik had niet verwacht zomaar weg te kunnen rijden, ben dan ook helemaal tevreden en kijk optimistisch naar de volgende races op de Nürburgring in Duitsland.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.