motorclub ram raalte organiseert vijfde lenterit

Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro en is inclusief een kop koffie bij de start. U kunt starten tussen 09.00 uur en 12.00 uur bij Bar-Brasserie Zwakenberg, Schoolstraat 11, 8102 EL in Raalte.

Na aanmelding via email aan penningmeester@ramraalte.nl én overmaking van het inschrijfgeld vóór vrijdag 28 april 2017 naar rekeningnummer: NL 62 RABO 0354.5345.21, t.n.v. motorclub RAM Raalte, onder vermelding van “Lenterit 2017”, wordt de route enkele dagen voor de rit toegezonden zodat u de route eventueel kunt aanpassen voor uw eigen toestel en al thuis in uw eigen GPS kunt zetten.

De route is alleen voor Garmin navigatie verkrijgbaar Als u naast de route ook de waypoints die onder Favorieten staan in uw GPS importeert dan ziet u onderweg de locaties van de pauzeplaatsen op uw scherm verschijnen. Zet uw toestel op de kortste afstand en schakel her-berekenen uit. Voor nadere informatie kunt u bellen met Tonny Wolkorte, telefoonnummer: 06 23602856. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.