miriam hobert van start met vrouwenzorg salland

Miriam heeft meer dan 25 jaar ervaring als verpleegkundige bij Isala in Zwolle. Dat werk combineert ze nu met haar eigen praktijk. Care for Women is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Professionele, vrouwelijke zorgverleners zijn speciaal opgeleid en helpen vrouwen om zich snel weer beter te voelen.

“Als Care for Women specialiste help ik vrouwen van alle leeftijden bij hun hormonale klachten”, vertelt Miriam. “De balans in je leven kan aardig verstoord raken door hormoonschommelingen. Of het nu tijdens de puberteit is, wanneer je zwanger wilt worden, rondom de menstruatie of tijdens de overgang; in al deze fasen kun je bij Vrouwenzorg Salland terecht voor hulp, advies en oplossingen. Ik geef antwoord op vragen en bied oplossingen.

Hierbij ga ik ervan uit dat iedere vrouw uniek is. Wat voor de één een goede oplossing is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. In een consult van een uur brengen we de klachten in kaart en krijgt de cliënte uitleg en tips om de klachten te verminderen. Supplementen kunnen hierbij zorgen voor ondersteuning. En wil een cliënte inzicht krijgen in haar gezondheid en de gezondheidsrisico’s? Dan is dat mogelijk met een healthcheck.”

Miriams praktijk is geopend op donderdag (13.00-21.30 uur) en vrijdag (8.30-17.00 uur). Wel vooraf een afspraak maken. Vrouwenzorg Salland is te vinden aan de Landrechtweg 6 in Raalte, tel. 06-52277462, e-mail: m.hobert@careforwomen.nl. Zie verder staging2.vrouwenzorgsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.