milou ekkel van de hertruiters twee keer eerste

Milou Ekkel startte met haar pony Armanda in Hasselt in de klasse L2 categorie D/E. Ze wisten twee keer de eerste prijs te bemachtigen met 196,5 en 196  punten. Ook  Nické  Miskotte zadelde hier haar pony Brouwershaven’s Diva. Ze startte in de klasse M1 categorie D/E. met 190 en 204,5 punten wist ook zij twee eerste prijzen in de wacht te slepen. Fleur Kruger ging van start in Geesteren. Met haar pony Starmaker behaalde zij een derde prijs in het Tweefasen parcours in de klasse M categorie D/E. Tessa Lemmers startte met haar paard in Geesteren in de klasse L1 dressuur. Ze behaalde 195,5 en 186 punten en dat was goed voor een derde en een vierde prijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.