met 194 km u over n337 bij wijhe rijbewijs kwijt

De mannen vielen door de mand bij een controle met een lasergun. In totaal werden er vijf boetes uitgedeeld voor het meer dan dertig kilometer per uur te hard rijden. Eén bestuurder kreeg een boete omdat zijn APK drie jaar geleden al was verlopen.

Alle weggebruikers die aan de kant waren gezet, moesten ook blazen. Niemand had te veel gedronken.

Video-auto
Daarnaast reed de politie met een video-auto door de regio. Er werd vijf keer bekeurd voor te hard rijden (meer dan 30 kilometer per uur te hard), vijf keer voor het inhalen over een doorgetrokken streep, een keer voor het door rood rijden en een keer voor het niet dragen van een autogordel.

Een andere automobilist moest zijn rijbewijs inleveren omdat hij bij Lemelerveld door een video-auto werd betrapt op te hard rijden. De Lemelervelder reed 140 kilometer per uur over de Weerdhuisweg, terwijl 80 kilometer per uur is toegestaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.