maak kennis met musical in het hoftheater

 

Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.

Het doel van ‘Kennismaken met cultuur’ is dan ook het stimuleren van  actieve deelname van  de jeugd in de gemeente Raalte aan culturele activiteiten, door hen in aanraking te laten komen met verschillende uitingen van kunst en cultuur. Dit voorjaar staan onder andere een DJ workshop, een workshop Hoeden maken en dus ook musicallessen op het programma.

Lessenserie Musical
Tijdens de musicallessen leren de kinderen typetjes uitbeelden, improviseren en een klein toneelstukje te maken. Dit toneelstukje mogen ze vervolgens ook opvoeren voor anderen. De drie lessen worden gegeven door Marije Beijer van Muziekschool Salland.

De lessen zijn op woensdag 26 april, 3 mei en 10 mei van 14.00 tot 15.00 uur in het HOFtheater. Deelname aan de drie lessen kost €8. Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen zich opgeven via staging2.hoftheater.nl/educatie. Op deze website staat ook informatie over de andere workshops en lessenseries in het kader van ‘Kennismaken met cultuur’.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.