maak kennis met legobouwkunst

Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.

Het doel van ‘Kennismaken met cultuur’ is dan ook het stimuleren van actieve deelname van de jeugd in de gemeente Raalte aan culturele activiteiten, door hen in aanraking te laten komen met verschillende uitingen van kunst en cultuur. Dit voorjaar staan onder andere een DJ workshop, een workshop Hoeden maken en dus ook de legoworkshops op het programma.

Workshop Legobouwkunst
Tijdens de workshop Legobouwkunst leren kinderen iets speciaal te maken van lego. Stapje voor stapje wordt uitgelegd hoe ze dit kunnen doen. Hiermee leren ze nieuwe manieren van bouwen, bovendien krijgen ze hun eigen legobouwwerk mee naar huis.

De workshop voor kinderen van 4 t/m 8 jaar vindt plaats van 10 tot 12 uur. De workshop voor kinderen van 9 t/m 12 jaar is van 13 tot 15 uur. Beide workshops vinden op woensdag 26 april plaats in Kulturhus het Trefpunt in Heeten en deelname kost € 5 per kind. Aanmelden kan via staging2.hoftheater.nl/educatie. Op deze website staat ook informatie over de andere workshops en lessenseries in het kader van ‘Kennismaken met cultuur’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.