Home / archiefcentraal / maak in heino kennis met zitvolleybal

maak in heino kennis met zitvolleybal

Iedereen die niet staand kan volleyballen kan zitvolleybal spelen. In Nederland mag iedereen met of zonder beperking meedoen aan de sport. Momenteel is er in heel Overijssel nog geen zitvolleybalvereniging. Bij voldoende animo kan deze gestart worden. Op de zondagen 9 en 23 april vinden de clinics plaats in Heino en op dinsdag 18 april in Zwolle.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Loes Boetes, Regiocoach aangepast sporten IJsselland, aangepastsporten@sportservicezwolle.nl of tel. 038-4236686 (ook als je op de aangegeven datums niet kunt). Zie verder www.iedereenactief.nl.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.