maak in heino kennis met zitvolleybal

Iedereen die niet staand kan volleyballen kan zitvolleybal spelen. In Nederland mag iedereen met of zonder beperking meedoen aan de sport. Momenteel is er in heel Overijssel nog geen zitvolleybalvereniging. Bij voldoende animo kan deze gestart worden. Op de zondagen 9 en 23 april vinden de clinics plaats in Heino en op dinsdag 18 april in Zwolle.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Loes Boetes, Regiocoach aangepast sporten IJsselland, aangepastsporten@sportservicezwolle.nl of tel. 038-4236686 (ook als je op de aangegeven datums niet kunt). Zie verder staging2.iedereenactief.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.