Home / archiefcentraal / lettele herdenkt op 4 mei oorlogsslachtoffers

lettele herdenkt op 4 mei oorlogsslachtoffers

Voor de officiële herdenking met 2 minuten stilte om 20.00 uur, wordt met muziek, gedichten en verhalen stil gestaan bij het thema van de nationale herdenking: ‘Vrijheid geef je door-de kracht van het persoonlijke verhaal. Aan het persoonlijke verhaal wordt invulling gegeven met bijdragen uit het dorp.

“Bij aankomst ontvangt iedereen de teksten van de liederen op papier en een roos om na de kranslegging op het monument te leggen. Na afloop drinken we samen koffie bij café restaurant De Koerkamp”, laat het bestuur van Plaatselijk Belang Lettele weten.

De herdenking in Lettele wordt jaarlijks georganiseerd door het Plaatselijk Belang in samenwerking met de Ondernemersvereniging Lettele, de SECL, de Kerk, fanfare Beatrix Lettele-Okkenbroek en vele (andere) vrijwilligers.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.