lemele kan niet stunten in hengelo

Netjes het seizoen uitspelen en waar het kan puntjes sprokkelen. Nee, aan cadeautjes geven doen ze niet in Lemele. Ten onder gaan oké, maar dan wel strijdend. Voor Wilhelminaschool is er wel degelijk wat te winnen. De derde stek in 3D komt in zicht en daarmee een ticket voor de nacompetitie.

Aanvaller Remon Kleinlugtenbeld schreef de nul bij rust vooral toe aan zijn doelman Ruan Weelink. “Hij had weer een aantal schitterende reddingen. Maar nauwelijks op gang kregen we in de tweede helft een ‘pengel’ tegen. Een goedmakertje, want eigenlijk hadden ze die in de eerste helft al moeten hebben.” Tja, was het nu echt een overtreding van libero Henri ten Kleij? Hoe dan ook, routinier Nick Hoekstra mocht het cadeautje uitpakken. Al vlot na de 1-0 van Robin Voogd werd de voorsprong vergroot, het is duidelijk dat de ploeg van Johan Warmelink voor een hels karwei staat.

“Net op moment dat we wat willen forceren door Henri naar voren te sturen, valt de 3-0 en is het gebeurd.” Bryan Scheepers is verantwoordelijk voor die derde treffer, waarna Voogd in de staart van het duel alweer een persoonlijk succesje mag vieren.

In 3D is het doek gevallen voor Lemele, dat in Rijssen Vooruit een belangrijke medekandidaat heeft om af te dalen. SVVN en RKSV gaan hoogstwaarschijnlijk de barrage in, om via de nacompetitie degradatie te voorkomen. Voorwaarts V is eerste titelpretendent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.