kunst om dalfsen met zes kunstpunten in lemelerveld

Waar kunt u allemaal terecht? Kunstpunt 1 is Keramiek in de Schuure. Bij Alina aan de Zennepweg vindt u naast keramiek ook schilderijen en beelden uit hout en steen. Door naar Kunstpunt 2: Kulturhus de Mozaïek. Maar liefst tien kunstenaars met heel diverse kunst van glasobjecten tot bloemsierkunst en van keramiek tot schilderijen. Kunstpunt 3 is de Brugkerk. Naast verschillende stijlen schilderijen vindt u hier ook een tentoonstelling van (oude) doopjurken. In verband met de kerkdienst kunt u op zondagmorgen hier vanaf 11.00 uur terecht.

Nieuwkomer is kunstpunt 4: Het rode dak aan de Lemelerveldseweg 113. Phien maakt koppen, kommen en kandelaren maar ook keramische objecten. Naast de keramiek is er kunst van Lune van der Meulen (Artez: Illustration Design diploma 2015). Haar werk sluit naadloos aan bij het thema van deze kunstroute. Ook kunstpunt 5, Wijnstaete, doet voor het eerst mee. Hier vindt u schilderijen van verschillende schilders. En de mogelijkheid om (samen met uw kind) uw persoonlijke weerbericht te schilderen. Hoe voel je je nu? Warm, zonnig of juist koud of stormachtig.Als laatste in de rij kunstpunt 6: Kunstgroep ’t Zwarte.

Dit jaar doen er zeven kunstenaars mee en worden ze muzikaal ondersteund door Marion Mulders. Het werk is weer zeer gevarieerd. Schilderen, keramiek, mathematische kunst, objecten met verlichting en vliegkunst. Het laatste is een echt zweefvliegtuig in glas in lood, gemaakt door Ton Beumer.

U ziet er is voldoende te zien en te beleven tijdens het Kunstweekend. In Kulturhus de Mozaïek zijn programmaboekjes gratis af te halen, zodat u goed voorbereid aan uw bezoek kunt beginnen. Wij ontmoeten u graag en de koffie staat klaar!

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.