kraamkamers in de duursche waarden

Deze drie uur durende ruige tocht start op zondag 30 april 2017 om 09:30 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst) en duurt tot ong. 12:30 uur. Na afloop van de wandeling kan je een bezoek brengen aan het infocentrum Den Nul. Geniet op het terras van het uitzicht over het water, neem een kijkje in de expositieruimte, of laat de kinderen spelen in de buitenspeelplaats.

Kosten : € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 12 jaar.Aanmelden kan bij buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl, Tel: 0548-612711. Spontaan meewandelen kan ook.

Tip: Het wandelpad kan modderig zijn. Waterdichte schoenen of laarzen zijn dan een echte aanrader en neem vooral een verrekijker mee!

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op staging2.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op staging2.infocentrumijssel.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.