koningsnacht in lampe met cool 24

Een voor deze gelegenheid in het leven geroepen werkgroep met woordvoerder Ernst Cochlovius uit Heeten is druk bezig met de voorbereidingen. Is het een succes dan wordt het (misschien) een blijvertje. “Eerst deze eerste editie tot een goed eind brengen. Daarna bekijken we of we hiermee doorgaan.”

Het muziekfestival is ook bedoeld om geld in te zamelen voor Stichting Leergeld Salland en Stichting Vrienden van de Beiaard Raalte. Cochlovius: “Leergeld Salland kan een financiele ondersteuning heel goed gebruiken om kinderen van ouders in de bijstand op alle terreinen optimaal mee te laten doen in de samenleving. De financiele ondersteuning van de ‘Vrienden van de Beiaard’ heeft als doel om de beiaard weer te laten bespelen nu de Gemeente Raalte de bespeling door een beiaardier niet meer betaalt.”

Als er ruim vierhonderd bezoekers of meer aanwezig zijn dan is de avond op voorhand geslaagd. “Dan kunnen we een mooi geldbedrag overdragen aan deze twee Stichtingen en kan dit muziekfestival blijven voortbestaan. Dat laatste hopen we natuurlijk van ganser harte.”

Cool 24 brengt een breed repertoire. Naast de gebruikelijke bigband muziekstijlen als jazz, swing en latin brengen de muzikanten ook allerlei soorten popmuziek ten gehore: rock ’n roll, nederpop, soul, disco en ballads.

Kaarten à 17,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Leeren Lampe in Raalte, Kulturhus Trefpunt in Heeten en Boek & Kantoor Korten in Olst. Digitaal bestellen kan via info@kulturhustrefpunt.nl of op staging2.rotary.nl/raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.