koffie en so opent de deuren

ABC de Cirkel laat op deze openingsdag iedereen kennis maken met de activiteiten/werkzaamheden die hier aan cliënten geboden worden. Daarnaast is deze presentatie ook gericht op potentiële klanten. Want om de trainingen tot een succes te maken zijn ook klanten nodig die iets willen kopen of een opdracht willen plaatsen. Hieronder concrete voorbeelden.

Klanten voor de houtwerkplaats Loods 64. Naast de bekende tuinmeubelen van steigerhout worden in de werkplaats veel meer producten gemaakt van verschillende materialen. Tijdens de powerpoint presentatie krijgt u een goede indruk wat er allemaal gemaakt is.

De fotogroep heeft onlangs een eerste externe opdracht gehad. Graag ontvangen ze meer opdrachten om hun kennis in praktijk te brengen.

De winkel en de horeca hebben meerdere functies, het trainen van het omgaan met klanten en het verkopen van producten enerzijds, maar ook het ontwerpen en vervaardigen van nieuwe producten anderzijds. Als producten in de winkel aanleiding zijn voor een nieuw idee dan werken we dat graag voor u uit.

De ijskar is donderdag ook aanwezig. Het overheerlijke ambachtelijke Italiaanse ijs van IJz en So, de collega’s uit Deventer, kunt u dan ook proeven. De ijskar is te huur, met en zonder personeel. De smaken ijs kunt u desgewenst zelf bepalen.

De medewerkers, vrijwilligers en cliënten van ABC de Cirkel laten u tijdens deze openingsdag uitgebreid kennismaken met alle diensten die zij u kunnen aanbieden.
Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers kunt u alles rustig bekijken en is er voldoende gelegenheid om op uw vragen in te gaan.

De open dag duurt tot 16.00 uur. De openingstijden van Koffie en So zijn op maandag, woensdag,
donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Het adres is Koningin Wilhelminastraat 1a in Olst (huize Westervoorde, voormalige gemeentehuis Olst).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.