Home / archiefcentraal / koersbaltoernooi in lemelerveld

koersbaltoernooi in lemelerveld

Sinds 2013 wordt Lemelerveld als basis gekozen voor het regionale toernooi. De organisatie ligt evenals vorig jaar in handen van koersbalclub de Mozaïekrollers met ondersteuning van SWOL-Welzijn Lemelerveld. Op 9 koersbalmatten worden elk 8 wedstrijden gespeeld van 40 minuten. De eerste wedstrijdronde begint om 10.00 uur. De prijsuitreiking zal rond 15.30 uur zijn.

Aan het toernooi nemen 24 teams, (155 spelers), deel. De teams, elk bestaande uit 3 paren (minimaal 6 personen) komen uit Bathmen, Daarle, Dalfsen, Gramsbergen, Heino, Hoonhorst, Hulsen, Lemelerveld, Lettele, Luttenberg, Nieuwleusen, Nijverdal, Ommen en Ommerkanaal/Witharen. Gezien deze 14 plaatsnamen mag inderdaad gesproken worden van een redelijk bezet regionaal toernooi.

Het team van de Lolmakers uit Bathmen die vorig jaar het toernooi in Lemelerveld wist te winnen, zal de wisselbeker verdedigen en trachten de Dantebokaal opnieuw overhandigd te krijgen van de wethouder sport en welzijn gemeente Dalfsen. Bezoekers/publiek zijn van harte welkom.

Lees ook

Yesterday in het Lommerrijk

LUTTENBERG – Het Lommerrijk presenteert op vrijdagavond 10 juli weer een openluchtbioscoopavond. Op het programma …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.