kaveluitgifte van start in raalte luttenberg en marienheem

In Raalte gaat het om tien kavels voor twee-onder-één-kap woningen aan de Gerner in Salland II. In Luttenberg worden de laatste zes kavels in plan Borgwijk uitgegeven. Twee kavels voor twee-onder-één-kapwoningen en vier kavels voor vrijstaande woningen, gelegen aan de Sigmeyer en Lemelerweg. In mei start de verkoop van kavels in fase 3 van plan De Wörmink in Mariënheem. Hier is ruimte voor maximaal 20 woningen in verschillende types: vrijstaand, twee-onder-één-kap en ook rijwoningen.

Particulier opdrachtgeverschap
Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers (eventueel samen met hun medebouwers) zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Wethouder Wout Wagenmans: “Gelukkig kunnen we met deze uitgiftes weer veel mensen blij maken die zelf een huis willen bouwen. Dat is toch een unieke kans”.

De uitgifte van de kavels gaat via loting. Geïnteresseerden voor de kavels in Salland II en Borgwijk kunnen zich vanaf 24 april 2017 inschrijven via het inschrijfformulier op staging2.raalte.nl. De inschrijving voor de kavels in Mariënheem start op 10 mei 2017.

Informatie
Meer informatie over de kavels en data is te vinden op staging2.raalte.nl/bouwkavels.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.