Home / archiefcentraal / jubilarissen ehbo heeten nieuw heeten in het zonnetje

jubilarissen ehbo heeten nieuw heeten in het zonnetje

Anton Jansen, Ria Jansen, Anton Kruiper, Henk Mekers en Reny Tepperik zijn een kwart eeuw lid; Harry Schrijver en Frans Mekers 35 jaar; John Simons en Ria Berends hebben er al 40 jaar opzitten en Paulien Solen-Horstman spande met haar 45 jaar de kroon.

Daarnaast heeft de EHBO Heeten-Nieuw Heeten er weer zes nieuwe leden bij. Zij kregen hun EHBO basisdiploma uitgereikt. De geslaagden zijn: Hildegard Pandithakorolage, Daan Dogger, Elvira Nijboer, Niels Wichers Schreur, Martin Kerkvliet en Erik Loohuis. 

Lees ook

Expositie van Dorien Kouwert bij Cult Raalte

RAALTE – Dorien Kouwert exposeert tot 30 juni een selectie van haar schilderijen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.