johannes oegema uit wijhe bevorderd tot ridder in de orde van oranje nassau

Johannes Oegema was secretaris en voorzitter van de Wijhese Harmonie, coördinator van de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds, penningmeester van de Stichting Omnisport Nederland en is sinds 1990 bestuurslid/vrijwilliger van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO), sinds 1995 vrijwilliger bij de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KINWU), sinds 2014 lid commissie Baansport en hij heeft gefungeerd als voorzitter en penningmeester van het district Overijssel, lid van de werkgroep Bestuurlijke Organisatie KNWU en lid van de fusiegroep KNWU-NFTU (Nederlandse Toer Fiets Unie), hij is sinds 2000 examenfunctionaris van de voormalige Stichting Samenwerkende Amateur Muziekorganisaties in Overijssel en vanaf 2014 mede-oprichter en voorzitter van de OBM (Overijsselse Bond van Muziekverenigingen), die de belangen van 170 verenigingen met in totaal ca. 10.000 leden behartigt. Verder is hij sinds 2013 voorzitter van de Stichting Regionaal Trainingscentrum Wielrennen Stedendriehoek en tevens was hij bestuurslid van de Wielerschool van het ROC Aventus te Deventer en Apeldoorn.

Eerder, in 2010, werd Johannes Oegema – op grond van zijn raadslidmaatschap – benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.