jeugdsixday toernooi bij vv lemelerveld

De teams bestaan uit 8 personen die door de jeugd zelf worden samengesteld.  De wedstrijden worden gespeeld met 6 veldspelers waarvan 2 meisjes. Daarnaast mogen er maximaal 4 spelers of speelsters in het veld staan die lid zijn van een voetbalvereniging. Het toernooi start ’s ochtends om 10.00 uur op sportpark Heidepark en is rond 12:30 uur afgelopen.

Inschrijfformulieren zijn al uitgedeeld aan de jeugdleiders van de vv Lemelerveld. Mocht je echter geen formulier hebben ontvangen maar wel mee willen doen dan is het formulier te downloaden vanaf de site van de VV Lemelerveld.

Inschrijfformulieren kunnen gemaild  worden tot uiterlijk 12 mei naar Robin Vlierman, robin_vlierman@hotmail.nl. Uiteraard zijn ouders broers, zussen en overige supporters van harte welkom op dit toernooi.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.