Home / archiefcentraal / jeugd tempo buigt zich over verdwijning

jeugd tempo buigt zich over verdwijning

Het verhaal van dit stuk ‘De verdwijning van de mislukte Barbie’ is gebaseerd op het bekende boek van Jacques Vriens. De hoofdrolspelers Eefie, Pepijn, Joost en Nina wonen in het hotel van hun ouders. De naam is ‘Korenwolf.  Het viertal vormt samen met hun oma ‘De Bende van de Korenwolf’.

Dan komen er nieuwe gasten: een stel dat ook hun dochter heeft meegenomen. Zij is zo opgetut dat ze op een mislukte Barbie lijkt. Echt aardig is ze ook niet. Het kan de bende dan ook niets schelen als Barbie op een parkeerplaats zit te huilen. Totdat ze is verdwenen. Dan wordt alles anders.

Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro). 

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.