jesus christ superstar op de boskamp

De musical geeft op indrukwekkende wijze een samenvatting van het Lijdensverhaal weer, in een compositie van Engelstalige songs afgewisseld met korte eigentijdse overwegingen. Dit alles in een decor van sober licht, authentieke kostuums en omlijst door piano- en fluitspel. Het ‘rockkarakter’ van de originele filmopera maakt op subtiele wijze plaats voor uiterst ingetogen gezongen melodieën.

Het koor van Studio ’65 is een opera-, operette- en musicalgezelschap dat uit zestig leden en een technische ploeg bestaat. Koorleden en solisten werken allemaal op amateur-basis aan de musical mee, ondanks de hoge muzikale eisen die er aan hen gesteld worden. Elk jaar geven zij in Overijssel, Gelderland en het aangrenzende deel van Duitsland een groot aantal  voorstellingen van de musical.

De entree is gratis. Wél wordt er na afloop van het optreden een vrije gift gevraagd voor de bestrijding van de onkosten. Ondanks dat weer een volle kerk wordt verwacht, is reserveren niet mogelijk, dus op tijd aanwezig zijn is de boodschap. Aanvang is om 20.00 uur. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.