jan riesewijk verzorgt cabaret in marienheem

De cabaretavond wordt net zoals vorig jaar georganiseerd op de donderdagavond, maar anders dan vorig jaar staat in juni acteur Jan Riesewijk op het podium. Riesewijk trekt momenteel het land rond met zijn show Riesewijk & Co, maar op het Midzomerfeest in Mariënheem draait Riesewijk een eigen ‘one man show’ in het Twentse streekdialect. Naast de cabaretvoorstelling wordt op de donderdagavond de winnaar van de best versierde straat uitgeroepen en vindt de presentatie van het Mariënheemse biertje plaats.

Kaartverkoop
De kaarten voor de Midzomer cabaretavond met Jan Riesewijk zijn te koop voor €7,50 per kaart bij de Parabool in Mariënheem. Er zijn op donderdagavond 22 juni ook nog kaarten verkrijgbaar aan de deur.  

Wie is Jan Riesewijk?
Jan Riesewijk is afkomstig uit het Twentse Losser en is vooral werkzaam als acteur en humorist. Na zijn bekende rol in de regionale soap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’ en verschillende (hoofd)rollen op zowel tv als in het theater is Riesewijk tegenwoordig in verschillende theaters vooral werkzaam als humorist. Riesewijk is groot fan van dialect en zijn voorstellingen richten zich dan ook voornamelijk op echte onvervalste streekhumor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.