jan hekman pakt de tien punten

Bij gelijke stand is voor de verdeling van de punten de score behaald op de holes 10 t/m 18 doorslaggevend. Jan had hier 27 slagen voor nodig, Noël 28 en Henri 29, zodat Jan de tien punten kreeg, Noël de negen en Henri de acht punten. Hans Strijkveen uit Raalte had dit keer 56 slagen nodig, Gerit Koggel uit Dalmsholte 57 en Theo Otten uit Nieuw Heeten 59 slagen. De rest van het deelnemers veld had 61 tot 80 slagen nodig. De tussenstand strokeplay is nu Noël Shannon 28 punten, Hans Strijkveen 26 en Henri Duerink 21, met 13 punten volgen Theo Otten en Jan Hekman.

Het stableford klassement ( verrekening van de hcp) is deze week gewonnen door Lemelervelder Hans Timmerman met 39 stableford, Maurice Wesdorp uit Raalte scoorde 37 stableford, Gerrit Koggel uit Dalmsholte, Dinie Hekman uit Ommen scoorden 36 stableford Hans en Maurice verlaagden hun hcp en Gerrit en Dinie bleven in de z.g.n. buffer. De tussenstand in het stableford is op kop Hans Timmerman met 21, Dinie Hekman met 18 en Gerrit Dankelman met 15 punten.

Henri Duerink sloeg een Hole in One op hole één over een afstand van 40 meter.

Meer foto's