Home / archiefcentraal / inschrijving lemels open bijna gesloten

inschrijving lemels open bijna gesloten

 Er zijn drie deelnamecategorieën: prestatie, recreatie en (voor het eerst) heren 35-plus. Een van de regels is dat prestatie- of recreatieteams minimaal twee dames in de gelederen dienen te hebben. Prestatieteams mogen maximaal twee selectiespelers (eerste of tweede elftal, dispensatie naar oordeel van toernooileiding) opstellen. Verder tellen doelpunten gemaakt door een dame of een doelpunt gemaakt met het hoofd voor twee.

Iedereen die een team kan samenstellen van minimaal zeven personen kan meedoen. Van familie-, straten-, verenigings- tot vriendenteams. Het wedstrijdprogramma begint telkens om 19.00 uur. De finales zijn op vrijdag. Inschrijven kan door te mailen naar lemelsopen@sclemele.nl. Kijk voor meer informatie op www.sclemele.nl/lemels-open.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.