info avond over koopappartementen maria oord luttenberg

De kapel wordt behouden en gaat als ontmoetingsruimte dienst doen. Ook komt er een zorgpunt voor de thuiszorg en een beweegtuin.

De afgelopen weken zijn de 8 koopappartementen in de verkoop gegaan. Inmiddels zijn er 4 verkocht en is er ook belangstelling voor de rest.

Op maandag 1 mei is er ’s avonds om 19.30 uur in Elckerlyc een voorlichtingsavond over de verkoop van de resterende appartementen. Mocht u belangstelling hebben dan bent u van harte welkom.

TML makelaar uit Nijverdal zal aanwezig zijn en ook Jansman Bouw is aanwezig om vragen die er zijn te beantwoorden.

Het gaat om luxe woonappartementen op één van de mooiste plekken van Luttenberg. De koopprijzen liggen tussen de €200.000 -€225.000 vrij op naam. Dit is inclusief berging, keuken en eigen parkeerplaatsen.

Ook voor niet Luttenbergers uit de buurtdorpen zijn deze appartementen beschikbaar.

U bent van harte welkom op maandag 1 mei maar als u niet wilt wachten tot 1 mei en niet het risico wilt lopen dat ze eerder verkocht worden kunt u contact opnemen met secretaris Herman Holtmaat van LuttenbergWoont (06-20476354). Hij zal u dan direct in contact brengen met de makelaar.

Indien er 7 van de 8 appartementen verkocht zijn gaan we starten met de bouw. De verwachting is dat dit komende zomer zal zijn. Als dit gebeurt gaan we ook aan de slag met de 11 huurappartementen in het gebouw van Maria-Oord zelf. Het geheel zal dan in voorjaar/zomer 2018 gereed zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.