in de smaak op eigen benen

Het lijken zomaar twee mededelingen: een ander weekend en een andere locatie, maar het bestuur van Stichting In de Smaak is niet over één nacht ijs gegaan. Het liefst was men zelfs op de oorspronkelijke datum gebleven, het laatste volle weekend van september. Want dan was de samenwerking met de andere partners binnen ‘Raalte smaakt’ (Bierfestival, Streetlive, ROV (koopzondag) nog steeds een feit.

In de Smaak zag zich genoodzaakt een andere koers te varen nadat de vergunninghouder van het totale weekend – Stichting Horeacaevenementen Raalte – geen medewerking wilde verlenen aan een verhuizing van het proeverijfestival naar de Herenhof. “En dat terwijl we meerdere goede argumenten hebben voor de verhuizing. Op de Herenhof kunnen we iedere deelnemer een goede plek bieden, zijn er mogelijkheden voor het creëren van een gezamenlijk terras en kunnen we de veiligheid tijdens op- en afbouw beter garanderen. Bovendien rijden we geen middenstanders in de wielen zoals dat op de Plas helaas wel gebeurde”, verklaren voorzitter Peter Walter en secretaris Rudi Buitenkamp.

Met de organisatorische perikelen is helaas veel kostbare tijd verloren gegaan. Nu bij de gemeente ook het licht op groen staat, kan de aandacht volledig op de voorbereiding van de derde editie worden gericht. “De opzet van het proeverijfestival blijft hetzelfde en de uitstraling wordt nog beter en mooier”, beloven de bestuursleden die voor de laatste stand van zaken graag verwijzen naar de website staging2.indesmaakraalte.nl en de eigen Facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.