in beeld subliem optreden her majesty in hoftheater

Déjà vu vertelt het verhaal achter de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young. De vier hadden allen in topbands gespeeld: Crosby in The Byrds, Stills & Young in Buffalo Springfield en Nash in The Hollies.

Crosby, Stills en Nash zongen voor het eerst samen in het huis van Joni Mitchell. Ze ontdekten direct dat hun stemmen op een magische manier bij elkaar kleurden. In 1969 kwam hun eerste album uit met daarop onder andere Suite: Judy Blue Eyes en Helplessly Hoping.  Eveneens voor de pauze speelt Her Majesty de hoogtepunten van dit album.

In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep. Ze speelden op het fameuze festival Woodstock en maakten daarna het meesterwerk Déjà vu, wat door Her Majesty integraal ten gehore wordt gebracht.

Naast een puntgaaf muzikaal eerbetoon is Déjà vu een programma waarin op een onderhoudende manier verteld wordt over de jaren zeventig, de achtergronden van de vier legendarische muzikanten en hun onvergetelijke songs. Een absolute must voor de liefhebber van Westcoast-pop en goddelijke samenzang.

Foto’s en video: Harrie Huisman

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/EpG9cUyukew”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.