huurverhoging bij sallandwonen

SallandWonen hanteert als uitgangspunt dat de huren meegroeien met de inflatie. Vanuit de overheid was een verhoging van maximaal 2,8% toegestaan. SallandWonen wenst van die mogelijkheid geen gebruik te maken, omdat dat niet past bij haar doelstelling, namelijk: wonen betaalbaar houden.

‘Onze huurders vinden het belangrijk dat er een relatie is tussen de huurprijs en de kwaliteit van de woning’, stelt Marijke Kool, directeur-bestuurder van SallandWonen. ‘Daarnaast past een gematigde huurverhoging bij ons doel om wonen betaalbaar te houden’. In overleg met de huurdersorganisaties heeft SallandWonen besloten om de kwaliteit van de woning leidend te laten zijn bij het bepalen van de huurverhoging.

Een uitgebreide uitleg over de huurverhoging met een voorbeeldberekening staat op de website van SallandWonen staging2.sallandwonen.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.