holstohus viert make over met inwoners samen feest bouwen

De nieuwe aankleding van de eerste verdieping moet nog meer verbinding uitstralen, net als de enorme muurschildering die onlangs in samenwerking met vele inwoners van Olst en Wijhe is ingekleurd. “Je waant je straks in een huiskamer samen met je vrienden en familie”, verklapt Angelieke Huisman, directeur-bestuurder van ut Huus.

De make-over heeft onder andere gezorgd voor een nieuwe vloer en een nieuw plafond. Maar ook het interieur, het schilderwerk en de styling hebben een metamorfose ondergaan.

Feest

Aanstaande vrijdag mag iedereen van 15.30 tot 16.30 uur het resultaat – dat grotendeels door lokale ondernemers is bewerkstelligd – bewonderen en beleven onder de noemer ‘samen feest bouwen’. Een hapje en drankje staan klaar. Ook worden dan direct de plannen voor de begane grond kenbaar gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.