hoftheater sluit seizoen af met gewoon aans en brandweerman sam

Twee acteurs die respectievelijk 10 en 36 jaar deel uitmaakten van het bekende revuegezelschap ‘Boer’nleu’, hebben een doorstart gemaakt. Met een aantal nieuwe acteurs zijn ze doorgegaan onder de naam Gewoon aans. Misschien iets anders, maar wel met een ouderwetse boerenrevue vol met sketches, cabaret, zang en dans. Aanvang is om 20.15 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar; deze kosten 21,50 euro per stuk.

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt naar het HOFtheater. Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter zijn te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling. Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De ondeugende Norbert Puk weet echter als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Alle bezoekers worden opgeroepen om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet. Er zijn die maandag twee voorstellingen van Brandweerman Sam. De eerste begint om 14.00 uur; de tweede om 16.00 uur. Tickets kosten 14 euro.

Kaarten voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

Eerste namen
Het HOFtheater heeft inmiddels alweer de eerste namen voor het nieuwe seizoen vrijgegeven. Onder andere Van der Laan & Woe, Johan Derksen (en de Pioniers van de Nederpop), Niels Geusebroek en Eric Corton (met zijn voorstelling Ma) komen in 2017-2018 naar Raalte. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op vrijdag 19 mei. HOFgenoten kunnen van 8 tot en met 17 mei met voorrang kaarten kopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.