hoftheater maakt eerste namen nieuw theaterseizoen bekend

Van der Laan & Woe
Godzijdank, hij is weer terug in de theaters: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe weer terug op de planken! Het kan niet op. Een jaar lang waren ze alleen te zien in het succesvolle tv-programma De Kwis, maar nu kan er ook in het theater weer worden genoten van dit virtuoze cabaretduo. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; het zou eeuwig zonde zijn om het te missen.

Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop
Nederland kent televisiepersoonlijkheid Johan Derksen als de flamboyante voetbalanalist bij RTL. Zijn echte passie is echter muziek. Derksen vertelt. De Haagse band The Clarks speelt. En de legendarische zangers van The Golden Earrings (Frans Krassenburg), The Shoes (Theo van Es), Johnny Kendall and the Heralds (Johnny Kendall) en The Motions (Rudy Bennett) zingen alle hits van weleer.

Niels Geusebroek
Wie Niels Geusebroek zegt, zegt Silkstone, The Voice, de hits ‘Year of Summer’ & ’Streets of Hearts’ en niet te vergeten de nummer 1 hit ‘Take Your Time Girl’. Maar bovenal is Niels een singer-songwriter. Met ‘Wildfire’ is Niels Geusebroek voor de tweede keer in zijn carrière te zien in de Nederlandse theaters.

Eric Corton met Ma
De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? Zijn dilemma’s, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het seizoen 2017-2018 start op vrijdag 19 mei. HOFgenoten kunnen van 8 t/m 17 mei met voorrang kaarten kopen. HOFgenoten zijn vrienden van het HOFtheater en iedereen kan vriend worden voor € 25,00 per seizoen.

Meer foto's