hoftheater geniet van gard du nord

Gare Du Nord heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitermate sterke liveband. De formatie legt zich toe op energieke, groovende uptempo funk en jazz blues met soulinvloeden. De groep staat bijvoorbeeld onder contract bij hét jazzlabel voor de fijnproevers Blue Note en heeft na vele shows in clubs en op festivals als North Sea Jazz een behoorlijke reputatie opgebouwd.

Al vijftien jaar is Gare du Nord een opvallende verschijning op de Nederlandse podia. Vanaf de debuutsingle Pablo’s Blues, via het triple platina album Sex ‘n’ Jazz tot en met het nieuwste Top Tien-album Stronger! weet de band zich te handhaven in de top van de Nederlandse muziekscene. Sterker nog: de band voelt zich stronger than ever!. Ter ere van het vijftienjarig bestaan zal Gare du Nord dit seizoen met de volledig nieuwe Stronger Than Ever! 15th Anniversary Tour langs de Nederlandse theaters reizen.

middelpunt van Gare du Nord: Miss Dorona Alberti. Een dijk van een stem. Een onweerstaanbare energie. Sexy, jazzy, soul. Humor en ontroering;  Dorona is de belichaming van sex ‘n’ jazz.

Aansluitend aan de show is er gelegenheid om de band, met o.a. zangeres Dorona Alberti en gitarist Aron Raams, persoonlijk te ontmoeten tijdens de signeersessies

Op 28 april a.s. de Columbia Legacy Edition uit van (A Decade Of) Sex ‘n’ Jazz. Een superdeluxe dubbel cd en dubbel lp met alle chill en club mixen van het drievoudig platinum album Sex ‘n’ Jazz inclusief het originele album. Het wordt een lange, hete zomer met Gare du Nord!

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/DOhcLGF3UdM”]

Meer foto's