harry overgoor al veertig jaar het gezicht van welkoop raalte

Op 18 april 1977 begon hij als ‘broekie’ bij de Welkoop aan de Kanaalstraat onder Dieks Kodden. Al snel viel het destijds op dat Harry altijd positief en bevlogen in de winkel stond en er altijd alles aan deed om de klant tevreden de deur uit te laten gaan en dat is ook nooit veranderd.

Harry heeft in al die jaren veel naamsveranderingen van de winkel meegemaakt, van ABTB via Cosal naar de Welkoop. Ook verschillende eigenaren (o.a. Dieks Kodden, Herman Smale en nu Wilfried Akkersdijk) hebben met Harry gewerkt en ondanks vele veranderingen én de verhuizing van de winkel in 2010 naar Raalte Plaza aan de Heesweg, bleef Harry altijd een zeer betrouwbare medewerker. Harry is een echte vakman, die het hele assortiment van de Welkoop van haver tot gort kent en dus ook altijd de juiste oplossing voor elk probleem kan adviseren.

Heel Raalte en omgeving kent Harry van de Welkoop, hij maakt dan ook graag een praatje met de klanten en heeft veel humor. Harry zorgt er als bedrijfsleider samen met z’n collega’s voor, dat voor veel klanten een bezoekje aan de Welkoop in Raalte een leuk uitje is. Hij werd onlangs zelfs nog door een vaste klant gebeld die z’n wekelijks bezoekje aan de winkel af moest zeggen omdat hij helaas ziek was. Daarom staat Harry dinsdag 18 april de hele dag in het zonnetje.

Vanmorgenvroeg is hij door een aantal collega’s van huis gehaald met een oldtimer trekker met wagen, de hele winkel is versierd en de gehele dag door hebben z’n collega’s verrassingen voor hem, die we nu natuurlijk nog niet bekend kunnen maken…

Voor iedereen die Harry vandaag wil feliciteren, staat er koffie en wat lekkers klaar. We hopen dat het voor Harry een onvergetelijke dag zal worden!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.