hans strijkveen de beste drie onder par

De kampioen van vorig jaar Hans Strijkveen uit Raalte had maar 51 slagen nodig voor de achttien holes op de Pitch en Putt golfbaan te Lemele. En won deze competitie wedstrijd. Noël Shannon uit Laag Zuthem, vorige week nog met een ronde van vijf onder par liep nu een rondje 54 dus par. Theo Otten uit Nieuw Heeten had 56 slagen nodig en Lemelervelder Tonnie Reimink en Nijverdaller Rik Ebben waren 58 slagen nodig deze week. Henri Duerink uit Lemele en Gerrit Koggel uit Dalmsholte kwamen in 59 slagen rond. Ommenaar Jan Hekman met 60 slagen en Gerrit Dankelman uit Lemele met 63 en Wim van de Linde uit Lemele met 64 slagen kregen nog punten voor het tussenklassement strokeplay.

Voor het stableford klassement ( verrekening hcp) behaalden drie spelers 40 stableford en wel Freddie Dijk uit Giethem, Rik Ebben en Gerrit Dankelman.38 stableford scoorden Theo Otten en Nijverdaller Bert Wolberts en Wim Grondman uit Lemele. Hans Strijkveen sloeg 37 en Tonnie Reimink 36 stableford punten bij elkaar. Diny Fransen uit Raalte, Noël Shannon, Gerrit Koggel en de uit Lemelerveld komende Hans Timmerman scoorden 34 stableford punten en kregen dus ook punten voor het tussen klassement bijgeschreven. Tussen stand na twee ronden Strokeplay Hans Strijkveen en Noël Shannon 19 punten en Henri Duerink volgt met 13 punten. Stablefordklassement leidt Gerrit Dankelman met 15 punten gevolgd door Rik Ebben en Hans Timmerman met 11 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.