Home / archiefcentraal / handbal haarle verzorgt ontbijtjes op moederdag

handbal haarle verzorgt ontbijtjes op moederdag

Opgave moederdagontbijt
Vooraf opgeven is wel noodzakelijk. Dit kan via het opgaveformulier in de plaatselijke dorpskrant. Het bestelformulier wordt in de kern van het dorp opgehaald op woensdagavond 26 april. Inwoners die op dat moment niet thuis zijn of in het buitengebied wonen kunnen de bestelling tot 30 april telefonisch of per e-mail doorgeven. Contactpersoon is Marthe Geuijen, e-mail jeugdkamphandbalhaarle@gmail.com, telefoonnummer 06 26 83 45 47.

Handbalkamp
De jeugd gaat in juni 2017 op handbalkamp. Om alle onkosten te kunnen betalen zamelen ze geld in met de ontbijtservice. Voorgaande jaren was dit een groot succes. Uiteraard kunnen de ontbijtjes ook besteld worden voor vaders, opa’s, oma’s of vrienden. 

 

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.