handbal haarle verzorgt ontbijtjes op moederdag

Opgave moederdagontbijt
Vooraf opgeven is wel noodzakelijk. Dit kan via het opgaveformulier in de plaatselijke dorpskrant. Het bestelformulier wordt in de kern van het dorp opgehaald op woensdagavond 26 april. Inwoners die op dat moment niet thuis zijn of in het buitengebied wonen kunnen de bestelling tot 30 april telefonisch of per e-mail doorgeven. Contactpersoon is Marthe Geuijen, e-mail jeugdkamphandbalhaarle@gmail.com, telefoonnummer 06 26 83 45 47.

Handbalkamp
De jeugd gaat in juni 2017 op handbalkamp. Om alle onkosten te kunnen betalen zamelen ze geld in met de ontbijtservice. Voorgaande jaren was dit een groot succes. Uiteraard kunnen de ontbijtjes ook besteld worden voor vaders, opa’s, oma’s of vrienden. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.