gezocht in wijhe hardlopers vrijwilligers en entertainment

Opgave is mogelijk bij Gerben Bentum van Eet- en drinklokaal De Slinger, e-mail: gerbenbentum@hotmail.com. Verder zijn ook deelnemers aan de Koningsloop op woensdagavond 26 april welkom. De teller staat op honderd, maar de organisatoren streven naar tweehonderd deelnemers. Vanaf 18.00 uur starten er meerdere afstanden: de 5 km, de 10 km en ook verschillende kinderlopen. Inschrijven kan via staging2.mijninschrijving.nl.

Meer informatie is te vinden op staging2.verenigdcomitewijhe.nl. De organisatie is bovendien nog op zoek naar helpende handjes langs de routes (bijvoorbeeld voor bemanning van de waterpost). Geïnteresseerden kunnen mailen naar Dorus Schalkwijk, e-mail: koningsloopwijhe@gmail.com. Bellen kan ook: 0570-632045. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.