Home / archiefcentraal / gezocht in wijhe hardlopers vrijwilligers en entertainment

gezocht in wijhe hardlopers vrijwilligers en entertainment

Opgave is mogelijk bij Gerben Bentum van Eet- en drinklokaal De Slinger, e-mail: gerbenbentum@hotmail.com. Verder zijn ook deelnemers aan de Koningsloop op woensdagavond 26 april welkom. De teller staat op honderd, maar de organisatoren streven naar tweehonderd deelnemers. Vanaf 18.00 uur starten er meerdere afstanden: de 5 km, de 10 km en ook verschillende kinderlopen. Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl.

Meer informatie is te vinden op www.verenigdcomitewijhe.nl. De organisatie is bovendien nog op zoek naar helpende handjes langs de routes (bijvoorbeeld voor bemanning van de waterpost). Geïnteresseerden kunnen mailen naar Dorus Schalkwijk, e-mail: koningsloopwijhe@gmail.com. Bellen kan ook: 0570-632045. 

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.