geslaagd concert kunst na arbeid lemele

Het concert werd geopend door voorzitter Hanneke Scholten waarna zij iedereen van harte welkom heette. Hierna gaf ze het woord aan ladyspeaker Jenneke van Doesburg die elk nummer op geheel eigenwijze aan het publiek introduceerde. Het eerste gedeelte stond in teken van echte cowboymuziek, de muziekvereniging ging qua muziek stijl van de Prairie naar het kampvuur en rodeo met bijpassende melodieën. Ook enkele nieuwe jeugdleden lieten horen dat het maken van muziek gewoon erg cool is.

Na de pauze ging de drumband onder leiding van Martin van de Veen verder. Door de drumband werd er een gevarieerd optreden neergezet, waarbij mars muziek centraal stond. De drumband heeft een strak staaltje repertoire laten horen. De drumband leden An de Lange en Marinus Hesseling zijn gehuldigd voor hun 25 en 50 jarig lidmaatschap, oftewel 75 jaar aan ervaring. Marinus is sinds de start van de drumband lid van de vereniging. Later in het jaar wordt het 50 jarig jubileum van de drumband gevierd.

Speciale aandacht ging er ook uit naar Jan Schoenmaker. Tijdens de laatste ledenvergadering is er besloten om hem tot erelid van Kunst Na Arbeid te benoemen. Al ruim 63 jaar is hij een actief lid van de vereniging en staat altijd klaar om hand en span diensten te verrichten. De vereniging bedankt Jan voor zijn inzet.

Het programma werd vervolgens voortgezet, geheel in cowboy-style door de fanfare met enkele swingende Country en Western  nummers van artiesten zoals Dolly Parton,  John Denver en de Commin Linnets. Tot slot werd de mars Apache gezamenlijk met drumband ten gehore gebracht. KNA kan terugkijken op een geslaagd concert.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.