Home / archiefcentraal / geslaagd avondje toneel met tavenu

geslaagd avondje toneel met tavenu

“Nadat we waren verwelkomd met een gratis kopje koffie, konden we genieten van het korte blijspel ‘Blijven lachen in het ziekenhuis’, dat door de jeugd van Tavenu ten tonele werd gebracht. Hoewel er maar drie speelsters waren, wisten ze het publiek door hun enthousiasme te boeien en zelfs te overtuigen om gekke bekken te trekken.

Hierna speelden de volwassenen de thriller ‘De sleutel van het kwaad’. Dit stuk kende veel spannende momenten, maar bleef toch grappig. We vonden het een van de beste stukken van de afgelopen jaren. Ondanks – of misschien dankzij – de verrassende rolkeuze zetten de spelers de personages goed neer. Ze genoten zichtbaar van hun optreden en wisten het stuk gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.

Al met al hebben wij een zeer aangename avond gehad. Wij vonden het erg leuk om het resultaat te zien van alle inspanningen, waarvan wij het afgelopen half jaar door Tavenu via hun Facebookpagina en nieuwsbrief op de hoogte werden gehouden. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!”

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.