geslaagd avondje toneel met tavenu

“Nadat we waren verwelkomd met een gratis kopje koffie, konden we genieten van het korte blijspel ‘Blijven lachen in het ziekenhuis’, dat door de jeugd van Tavenu ten tonele werd gebracht. Hoewel er maar drie speelsters waren, wisten ze het publiek door hun enthousiasme te boeien en zelfs te overtuigen om gekke bekken te trekken.

Hierna speelden de volwassenen de thriller ‘De sleutel van het kwaad’. Dit stuk kende veel spannende momenten, maar bleef toch grappig. We vonden het een van de beste stukken van de afgelopen jaren. Ondanks – of misschien dankzij – de verrassende rolkeuze zetten de spelers de personages goed neer. Ze genoten zichtbaar van hun optreden en wisten het stuk gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.

Al met al hebben wij een zeer aangename avond gehad. Wij vonden het erg leuk om het resultaat te zien van alle inspanningen, waarvan wij het afgelopen half jaar door Tavenu via hun Facebookpagina en nieuwsbrief op de hoogte werden gehouden. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.