gerardus majella wint fair play prijs bij schoolvoetbal raalte

De winst van het schoolvoetbaltoernooi ging na een spannende penaltyreeks in de A poule naar de Linderte uit Raalte, voor de Bernadetteschool uit Heeten en de Gerardus Majellaschool uit Broekland. In de B poule werd er 7 tegen 7 gespeeld en won de Korenbloem voor de Rietkraag en de Kwintijn, drie scholen uit Raalte. Bij de meiden ging de winst naar de Rietkraag uit Raalte voor de Gerardus Majella uit Broekland en de Kwintijn uit Raalte.

Fair Play prijs en sportief gedrag
Ook dit jaar was het weer druk op en rond de voetbalvelden bij Rohda Raalte. De sfeer was goed en er werd zo sportief gespeeld, dat er regelmatig het cijfer 10 werd uitgedeeld door de verschillende scheidsrechters. Niet alleen het gedrag op het veld tijdens de wedstrijd erg positief, maar het viel ook op dat na afloop van elke wedstrijd netjes de handen werden geschud en de scheidsrechters bedankt werden voor de goede leiding.

De Fair Play scores lagen dicht bij elkaar, maar uiteindelijk scoorde de Gerardus Majellaschool net iets beter waardoor de beker na afloop van deze editie mee ging naar Broekland.

Regionale samenwerking
Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf Raalte bij alle schoolsporttoernooien in de gemeente Raalte de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte. (staging2.sportbedrijfraalte.nl/fairplay). 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.